ASUS lansează monitorul ultrasubţire Designo MZ27AQ, cu spaţiu generos de lucru

0
921

ASUS continuă seria de lansări de monitoare cu modelul ultrasubţire Designo MZ27AQ. Acesta se remarcă prin designul ultrasubţire şi prin axarea pe zona de consum multimedia şi divertisment. Detalii despre acest model de 27 inch avem mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

ASUS Designo MZ27AQ a inaugurat de fapt o nouă gamă de monitoare ultrasubţiri, cu rama îngustă. Vine cu panou IPS cu rezoluţie de 2560 x 1440 pixeli, care acoperă 100% din spectrul de culoare sRGB, oferind efecte vizuale atractive. Acest model impresionează prin talia de doar 7 mm în cel mai subţire punct şi vine cu un sistem audio ASUS SonicMaster 2.1, realizat în parteneriat cu Harman Kardon.

Sunt incluse două difuzoare stereo de 6W şi un suwboofer extern de 5W. Noul ASUS Designo poate afişa cu 77% mai mulţi pixeli decât un monitor Full HD, creând astfel un spaţiu de lucru mai mare. Este un avantaj la nivel de previzualizare a documentelor mari, dar şi a site-urilor web, fără a fi nevoie de extra derulare. Panoul IPS are unghiuri largi de vizualizare de 178 de grade.

ASUS a integrat aici şi tehnologiile Eye Care, cu funcţii ca Flicker Free şi Ultra Low Blue Light, care scade stresul asupra ochilor şi protejează utilizatorul împotriva efectului negativ al luminii albastre. Preţul acestui monitor este de 2100 de lei şi produsul este disponibil în România. Include porturi precum 2 HDMI-uri 1.4, un DisplayPort 1.2, o ieşire de căşti şi una de subwoofer.