ASUS lansează în România VivoPC X M80, un desktop compact menit pentru consumul VR

0
967

ASUS a început să parieze serios pe zona VR şi după ce au lansat un smartphone cu 8 GB RAM special gândit pentru VR şi AR, iată că prezintă şi un desktop menit tot pentru consumul de realitate virtuală. Numele său este ASUS VivoPC X M80 şi tocmai a debutat în România.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acesta este un desktop compact şi elegant, dotat cu procesor Intel Core de generaţie a şaptea, dar şi cu soluţii grafice din gama GeForce GTX 10. Este şi compatibil cu cei mai noi ochelari VR. Terminalul aduce o carcasă cu volum de 5 litri, destul de compactă încât să fie amplasată oriunde în locuinţa sau la birou. Pentru conectivitate avem 4 porturi USB 3.1 Gen 1 şi două porturi USB 2.0 pentru perifericele VR şi controllere.

Dotările lui ASUS VivoPC X M80 includ un procesor Intel Core i5 de generaţie a şaptea, placă video Nvidia GeForce GTX 1060, plus RAM DDR4 şi SSD M.2 SATA de 512 GB. Cu ajutorul acestui pachet bine pus la punct veţi putea viziona clipuri video la 360 de grade, savura creaţii cinematografice la rezoluţie 4K şi juca jocuri pe Oculus cu uşurinţă.

Sistemul rulează Windows 10, vine în configuraţii cu 8 sau 16 GB RAM, plus HDD SATA de până la 2 TB şi cântăreşte doar 2.2 kilograme. Soseşte în magazine la finalul acestei luni la preţul de aproximativ 4000 de lei.