ASUS a prezentat periferice de gaming pentru telefoane: tastatura ROG Falchion, căşti ROG Cetra RGB, ecran portabil ROG Strix XG16

0
2000

ASUS a plusat serios la capitolul accesorii odată cu prezentarea lui ASUS ROG Phone 3. Pe lângă clasicele controllere Kunai, ventilatorul Aero Active Cooler de generaţie nouă, TwinView Dock şi aşa mai departe, avem şi noutăţi. E vorba despre 3 periferice de gaming care duc experienţa spre un nivel superior, la nivel de input, ecran secundar şi acustică. E vorba despre tastatura ROG Falchion, căştile ROG Cetra RGB şi monitorul extern ROG Strix XG16. Avem detalii mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Nu avem preţuri din păcate, dar sigur le vom afla până în septembrie, când începe să se vândă ROG Phone 3 la noi. Mă aştept la un preţ de maxim 500 lei pentru căştile ROG Cetra şi până în 1000 lei pentru monitor, în vreme ce tastatura aş plasa-o pe la 700 lei.

Iată ce oferă produsele:

Tastatura de gaming wireless ROG Falchion

ROG Falchion este o tastatură wireless mecanică, care aduce un design care reprezintă 65% din dimensiunea unei tastaturi standard. Oferă şi o copertă versatilă, dar şi un panou tactil interactiv, care îţi permite să ajustezi volumul, să redai sau opreşti muzica şi să faci zoom pe ecran. Panoul tactil poate fi programat să fie utilizat drept cheie macro, iar LED-urile RGB pot indica starea bateriei. Se conectează ultra rapid în banda de 2.4 GHz cu latenţă de 1 ms. Oferă 400 de ore de autonomie a bateriei.

Căşti gaming ROG Cetra RGB

Noul model de căşti pe conector USB-C de la ASUS este ROG Cetra RGB, care vine cu suport pentru telefoane mobile, PC-uri, Mac-uri şi Nintendo Switch. Are tehnologie de anulare a zgomotului de fond, dar şi un mod inovator Ambient, care îţi permite să asculţi conţinuturi fără probleme, dar şi să auzi sunete de la exterior. Driverele de 10 mm oferă sunet optimizat pentru jocuri şi bas puternic. Utilizatorul poate alege între 3 dimensiuni de dopuri de silicon şi aripioare pentru fixare în ureche, dar şi o pereche de dopuri de spumă.

Iluminarea RGB de la exteriorul căştii oferă extra stil.

Ecran de gaming portabil RGB Strix XG16

ROG Strix XG16 este un ecran de gaming portabil, cu diagonală de 15.6 inch şi cu baterie încorporată, care oferă rata de refresh de 144 Hz şi rezoluţie Full HD. Are două porturi USB-C şi un port micro HDMI, care oferă conectivitate flexibilă, dar şi abilitatea de a se încărca în timpul jocului. Are şi un suport în spate, care poate fi deschis până la 70 de grade şi permite amplasarea stabilă a ecranului pe o suprafaţă plată. Sub suport se află un model de tip plasă cu text în stil cyberpunk, oferind un design futurist.

Se poate cupla cu trepiedul ROG Tripod, care îţi permite să poziţionezi ecranul deasupra unui laptop, pentru o experienţă dual screen.