Muzica a jucat un rol major în menținerea optimismului pe timp de pandemie, într-un an cu adevărat dificil (studiu Sonos)

0
604
Sonos

Astăzi avem un articol ceva mai special, unul în care vă prezentăm rezultatele unui studiu comandat de către Sonos. După cum aflați încă din titlu, se pare că muzica a avut un rol major pe parcursul anului trecut, o perioadă de pandemie cu adevărat dificilă. Sunetul ne-a fost totuși alături și acum aflăm cât de important a fost acesta în clipele grele.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Importanța sunetului în 2020 (studiu SONOS)

În 2020 am stat majoritatea timpului în case, ieșind doar pentru cele necesare. Munca s-a mutat de la birou acasă și la fel și școala. În tot acest timp activitățile de socializare și divertisment s-au redus, dar muzica ne-a rămas aproape. Studiul Sonos de azi scoate la iveală că muzica a jucat un rol major în menținerea optimismului și a bunăstării.

Sonos

Indiferent de ocupația pe care am avut-o sau de locația în care ne-am aflat, 2020 a fost un an care ne-a oferit mai mult timp pentru a reflecta asupra a ceea ce este mai important pentru noi. Muzica este ceva ce prețuim cu toții, iar studiul comandat de echipele Sonos din Europa a generat iată o imagine mult mai optimistă a anului trecut decât ne-am fi așteptat.

Muzica ne-a ținut conectați. A fost un instrument de care oamenii s-au bucurat pentru a putea trece mai ușor peste un an dificil. Studiul realizat de Sonos în majoritatea țărilor europene arată că 4 din 5 persoane sunt de acord că muzica joacă un rol important în menținerea bunăstării mentale. Și în România s-a observat tendința publicului de a investi mai mult în echipamente precum boxe și căști.

Sonos

Mulți au ales echipamente audio precum cele de la Sonos. Fie că vorbim despre boxe sau chiar soundbar-uri pentru o experiență completă TV. Mai aflăm de aici și că 52% din oameni apreciază calitatea sunetului. Cât despre 2021, acesta va fi un an în care oamenii se vor preocupa mult de sănătate. Va fi un an în care vom dori să fim fericiți, să îi ajutăm pe cei din jur. Un an în care să petrecem timp cu familia și prietenii.

61% dintre persoanele care au participat la studiu spun că așteaptă cu nerăbdare să petreacă mai mult timp cu cei dragi față de anii trecuți. 57% vor pune pe primul plan bucuria și vor să se bucure cu adevărat de orice lucru. De asemenea, 82% dintre europeni consideră că își vor aprecia casele mai mult în 2021.