Assassin’s Creed Odyssey confirmat de Ubisoft, mută acţiunea în Grecia Antică (Video)

0
1166

Suntem la o săptămână distanţă de marele show E3 2018, care debutează pe 11 iunie şi deja ştim câteva titluri pe care le vedem acolo. Pe lângă Fallout 76 şi Ubisoft a confirmat noul său Assassin’s Creed, care are loc în Grecia Antică. E vorba despre Assassin’s Creed Odyssey.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Iniţial apăruse pe web un breloc care prezenta o cască de spartan şi logo-ul jocului, iar Ubisoft a făcut rapid damage control, publicând un teaser video 6 secunde. Îl vedeţi mai jos. Pare să fie celebră scena din filmul „300”, când şeful spartanilor îl loveşte pe emisarul persanilor şi începe marele conflict. Indicii că ne pregătim să cochetăm cu lumea elenă apăruseră încă din Assassin’s Creed Origins, când tot apăreau filosofi greci în joc.

Haterii o să zică faptul că Ubisoft vrea să capitalizeze pe succesul lui God of War şi pe faptul că acţiunea s-a mutat din Grecia în zona nordică. Alţii ne sfătuiesc să ne aşteptăm la un fel de skin aplicat peste Assassin’s Creed Origins. Se pare că acest joc ar fi de fapt în dezvoltare de câţiva ani şi că ar urma să fie lansat în primăvara lui 2019. La E3 ar trebui să vedem şi ceva gameplay şi să aflăm personajele titlului.

Un alt zvon afirmă că vom vedea şi elemente navale în stilul celor din Assassin’s Creed 4: Black Flag. Pe de altă parte, spartanii erau cunoscuţi mai degrabă pentru lupte terestre. Şi totuşi Odiseea e despre aventurile pe mare ale lui Ulise şi vă spun sincer că aş juca aşa ceva cu dragă inimă.