Pegatron, producător de iPhone-uri şi console va organiza o mega conferinţa pe 8 iunie

0
1192

Numele Pegatron e super respectat la nivel global, compania fiind aproape la fel de mare ca gigantul Foxconn. Pegatron a produs de-a lungul timpului iPhone-uri, console PlayStation, de aceea ne interesează să aflăm că au pregătit o mega conferinţa pentru data de 8 iunie.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Gigantul va ţine conferinţa la Kuandu, în Taipei, iar directorul TH Tung va fi prezent acolo ca amfitrion. Va prezenta cele mai noi realizări ale companiei în zone ca AI, robotică, AR şi Internet of Things. Toate produsele prezentate la eveniment se pot împărţi în 3 categorii, prima fiind axată pe roboţi comerciali şi casnici, ochelari AR şi sisteme de supraveghere rezidenţiale.

Vom vedea şi aparate cu asistenţi vocali integraţi şi diferite echipamente pe bază de AI. A doua parte a expoziţiei se va axa pe notebookuri şi tehnologii conexe. E vorba despre un strat special rezistent la apă, care protejează un laptop, difuzoare care se orientează în diferite direcţii şi notebookuri fără ventilatoare şi rezistente la apă.

A treia categorie este din zona auto şi tehnologii conexe, precum laminarea sticlei curbate pentru parbriz, plus alte produse cheie. Tung are predicţii nu prea bune pentru perioada următoare, afirmând că produsele IT ale companiei vor fi afectate de cererea slabă. Cele telecom şi destinate consumatorilor vor câştiga teren totuşi. Pegatron este un gigant taiwanez care se ocupă cu produse electronice, componente şi electrocasnice. Era fondat în 2007, ca un spinoff al ASUSTeK Computer.

Sursa foto