Logitech G anunţă noul mouse de gaming G305: model wireless cu tehnologie Lightspeed

0
1400

Logitech G a anunţat în această săptămână un nou periferic de gaming, mouse-ul Logitech G305. E vorba despre un mouse cu tehnologie wireless Lightspeed, care este disponibilă exclusiv pentru dispozitivele Logitech G şi care vine şi cu senzorul proprietar HERO (High Efficiency Rated Optical), oferind o experienţă de gaming plăcută şi o viteză ridicată de reacţie.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Se pare că acest mouse ar oferi o viteză de reacţie de 10 ori mai ridicată decât generaţiile anterioare. Mulţumită senzorului HERO, mouse-ul Logitech G305 oferă performanţe crescute în timpul gamingului competitiv. Acel senzor optic oferă precizie de 400 IPS şi rezoluţie de 12.000 DPI, eliminând efectele de accelerare şi smoothing. Latenţa este de doar 1 ms, lucru apreciat din nou de gamerii competitivi.

Ca atare, deşi acesta este un mouse wireless şi nu cu fir, are o latenţă superioară celor cu fir. Există şi conexiune optimizată, extra precizie, rezistenţă şi performanţă, ceea ce califică Logitech G305 în zona de eSports. Şi consumul este eficient, fiind promisă o autonomie crescută: până la 250 de ore de utilizare cu o singură baterie AA. G305 vine şi cu o opţiune specială în Logitech Gaming Software, care îl trece pe modul economic, ducând viteza de răspuns la 8 milisecunde.

Mouse-ul Logitech G305 Lightspeed este disponibil în magazinele locale din această lună, la suma de 279 lei. Cântăreşte doar 99 de grame şi vine pe alb sau negru.