Fallout 76 devine oficial, Bethesda ne-ar fi pregătit un joc survival MMO

1
2005

Au început teaserele şi chiar lansările legate de E3 2018, iar Bethesda n-a mai avut răbdare şi a anunţat deja un joc: Fallout 76. Va sosi pe Xbox One, PS4 şi PC şi rămâne în continuare înconjurat de mister. Avem totuşi câteva teorii legat de el.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Ceea ce vedeam in primul teaser era un „Vault Boy” şi un ecran de TV old school pe care scrie „Please Stand By”. Jocul are loc cu 100 de ani înainte de acţiunea din Fallout 4, pe celebra „Reclamation Day”. Ştim că jocul va avea o grafică adusă la zi pentru Xbox One X, adică teoretic 4K. Nu ştim şi dacă e vreo perspectivă şi pentru lansarea pe Nintendo Switch.

Nu ne e clar dacă e un titlu ce va sosi în 2018 sau 2019, deşi varianta a doua e mai probabilă. Acesta ar urma să fie un titlu axat pe online, cu o experienţă gen MMO. Judecând după trailer, primim un engine similar cu cel din Fallout 4, doar că upgradat cu texturi şi reflexii mai bune. Iniţial se discuta despre un remaster sau remake, deci zic că stăm bine dacă primim un titlu nou.

Evident rămânem într-un univers post apocaliptic, cu gândaci uriaşi şi creaturi iradiate în Statele Unite. Jocul se va putea aborda din perspectiva third person sau first person, în stilul seriei Elder Scrolls. Vault 76 dă numele acestui joc, iar despre acesta s-a discutat şi în alte jocuri din serie, dar doar în treacăt, fără a îl vizita. Au trecut doar 2 ani de când a sosit Fallout 4, deci e devreme pentru un sequel, dar e loc de prequel…

Vault 76 era gândit să se deschidă la doar 20 de ani după războiul nuclear, deci prindea un univers şi mai stricat, iradiat decât vault-urile deschise la sute de ani după. Vom vedea probabil şi gameplay la conferinţa Bethesda de pe 11 iunie.