Archer C80 este un nou router TP-Link cu suport Full Gigabit, pentru viteze spectaculoase

0
4600
Archer C80
Archer C80

La mijloc de săptămână TP-Link anunță lansarea unui nou router pe plan local și anume modelul Archer C80. Avem de-a face în cazul de față cu un dispozitiv ce oferă suport Full Gigabit Wi-Fi și care dispune de tehnologie MU-MIMO AC1900. Ni se promit viteze spectaculoase pe conexiuni simultane și mai multe detalii aflați din rândurile de mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Ei bine, un prim detaliu comunicat de către producător este acela că noul router oferă viteze de până la 1900 Mbps. Acesta este compatibil cu standardul wireless 802.11ac și oferă performanță Wi-Fi Wave2. Este Full Gigabit și dispune de tehnologia MU-MIMO.

Archer C80
Archer C80

Aflăm că acest router intitulat Archer C80 a fost conceput pentru a livra cea mai bună performanță la viteze de până la 1900 Mbps și asta la un preț accesibil. Acesta este un dispozitiv dual-band Full Gigabit ce rulează atât în banda de 2.4 GHz, cât și în cea de 5 GHz.

Archer C80
Archer C80

Se pot separa astfel activitățile simple precum trimiterea de email-uri sau navigarea web în banda de 2.4 GHz (600 Mbps) de cele care necesită mai multă lățime de bandă, precum streaming sau gaming online fără lag în banda de 5 GHz (1300 Mbps). Avem parte și de tehnologie Beamforming și 4 antene externe prin care routerul detectează dispozitivele conectate și concentrează semnalul Wi-Fi către ele.

Se oferă acoperire perfectă pe toată suprafața casei și mai avem aici funcționalitatea Smart Connect, Control Parental și tehnologie MIMO 3×3. Archer C80 dispune de 5 porturi Full Gigabit (1x WAN, 4x LAN) și livrează funcțiile IPv6, Access Point Name. Prețul recomandat este de 379 lei și îl găsiți în oferta retailerilor de mai jos: