Apple Watch Series 5 Cellular disponibil în România la Orange; Vine cu eSIM şi Number Share

0
1243

Orange România a adus la noi în ţară un nou ceas inteligent, de această dată varianta Cellular a lui Apple Watch Series 5. Acest ceas vine cu eSIM şi Number Share, fiind independent de iPhone, în realizarea de apeluri şi trimiterea de mesaje. Produsul se poate precomanda de pe www.orange.ro sau în Orange Shops, iar livrările sunt onorate de pe 13 decembrie.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Apple Watch Series 5 Cellular costă 2622 lei în varianta de 40 mm şi 2765 lei în cea de 44 mm. Vine cu eSIM, adică un SIM integrat, ce nu are nevoie să fie schimbat ca o cartelă clasică. Prin tehnologia Number Share poate prelua apeluri şi mesaje pe acelaşi număr pe care îl ai pe iPhone. În plus Number Share îţi permite să utilizezi acelaşi număr de telefon pe toate dispozitivele tale. Serviciul este gratuit timp de 6 luni la Orange, apoi plătiţi 2 euro pe lună pentru el.

Ceasul de 40 mm are ecran de 1.57 inch, iar modelul de 44 mm are un display generos, de 1.78 inch. Ambele au panou OLED şi tehnologie 3D Touch, dar şi funcţie Always On Display. Avem şi 32 GB stocare flash, conectivitate 4G LTE, WiFi dual band şi senzor de puls, plus EKG. Puteţi realiza şi plăţi via NFC cu Apple Pay şi există o sumedenie de variante de curele pentru aceste ceasuri. Odată cu WatchOS 6 nu mai depindeţi de iPhone şi puteţi descărca aplicaţii din Store-ul dedicat ceasului.

Iar cu eSIM şi Number Share iarăşi puteţi lăsa telefonul acasă şi să vă bucuraţi de web browsing, apelare, mesagerie de pe ceas. Sunt şi funcţii de fitness, detecţie a căderii şi a problemelor de ritm cardiac. Găsiţi toate detaliile aici.

Preturi la Orange: