Apple se apucă de produs căşti over ear, iar prima pereche ar fi “AirPods X Generation”; Avem şi preţ

0
1352

Apple joacă serios de tot pe piaţa de căşti in ear wireless cu modelele AirPods, dar aparent vrea să intre şi pe piaţa căştilor over the ear. Teoretic era deja acolo, pentru că a achiziţionat Beats cu ani în urmă. Vrea totuşi şi un model sub brand propriu, iar zvonacul Jon Prosser are detalii despre produs.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

S-ar numi Apple AirPods X Generation şi ar urma să coste în jur de 399 de dolari. Noile căşti vor fi primele modele over the ear pentru Apple şi au deja o listare la magazinul Target din SUA. Preţul e similar cu cel al lui Sony 1000XM3 sau Bose QC35, cu care va concura noua pereche. În plus se va duela şi cu căştile Microsoft Surface. Va trebui să vină cu ceva special totuşi pentru a se bate cu Bose şi Sony. Sursele afirmă că atunci când la un magazin mare ca Target apare un şablon de acest tip trece în general o lună şi apare produsul. Uneori vine chiar şi după o săptămână totuşi.

O deducţie logică ar fi că aceste căşti sunt pregătite pentru un debut pe 31 martie, când Apple are programat următorul său mare eveniment, cel de debut pentru iPhone 9/ iPhone SE 2. Target a listat 3 variante de culori, care ar putea fi Space Gray, auriu şi alb. Foarte posibil să folosească tehnologie Beats, să aibă anulare de zgomot de fond, o funcţie de Extra Bass şi probabil un logo cool luminos Apple. Nu ar strica ceva funcţionalitate biometrică sau de fitness, dar cred că mă întind prea mult cu dorinţele.

Sursa foto