Unul dintre furnizorii de componente pentru iPhone se retrage, forţând Apple să cumpere propriul echipament de producţie

1
2076

Într-o lume ideală pentru Apple, toţi partenerii săi ar livra componente la timp şi s-ar comporta impecabil la nivel de business. Totuşi nu trăim într-o lume ideală şi problemele sunt inevitabile. Spre exemplu unul dintre furnizorii importanţi de componente pentru iPhone s-a retras recent, forţând Apple să cumpere propriul echipament de producţie.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

În ultima vreme auzim tot mai multe informaţii negative legate de producţia lui iPhone 8, ba cu ingineri care nu finalizează software-ul la timp, ba cu probleme de integrare a scannerului de amprente în ecran. Conform publicaţiei coreene The Korean Herald, Apple ar fi cumpărat echipament de producţie şi îl pune la dispozitia unor furnizori pentru a putea să îndeplinească termenul limită.

Din cauza partenerului care s-a retras Apple a cheltuit zeci de milioane de dolari şi a trebuit să apeleze la alte firme, mai puţin specializate. Nici acum nu e foarte clar dacă iPhone 8 va putea să fie gata până în septembrie sau dacă va întârzia până în noiembrie, sau chiar mai rău până în 2018. Dilema e uriaşă pentru Apple: să piardă startul lansând telefonul mai târziu sau să riste probleme cu telefonul sau funcţii lipsa, lansându-l mai devreme?

O să avem răspunsul la începutul toamnei.