Lenovo va lansa un headset de realitate augumentată pentru jocuri din universul Star Wars

0
2022
Star Wars

Fanii Star Wars au astăzi parte de o veste inedită, aceea că Lenovo împreună cu Lucasfilm lucrează la un headset de realitate augumentată asociată acestui univers. Este vorba despre un soi de ochelari speciali în stilul celor VR pe care îi vom putea folosi pentru aplicații și jocuri în realitate augumentată.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Headset-ul va folosi smartphone-ul din buzunarul nostru pentru a ne transpune în lumea Chewbacca și spre deosebire de VR unde totul este virtual, aici vom avea parte de elemente 3D afișate peste lumea reală – tehnologie pe care ați mai văzut-o în acțiune cu siguranță.

Aparent, Lenovo și Disney lucrează la câteva jocuri menite pentru acest headset, printre titluri urmând a se număra și unul de luptă și unul numit Jedi Challenges unde vom avea la îndemână o sabie cu laser pentru a înfrunta inamicii. Din păcate nu există nici o informație despre hardware, data de lansare sau preț, așa că nu ne rămâne decât să așteptă sosirea unor update-uri cu privire la evoluția proiectului în viitorul apropiat.