Apple MacBook Pro în varianta de 16 inch se afișează într-o randare extrasă din macOS

1
1236
Apple

Printre zvonurile ce au tot circulat online în ultimele luni se numără și cel referitor la faptul că Apple are în plan lansarea unui MacBook Pro cu diagonală de 16 inch. Astăzi, după multe speculații avem în sfârșit o scăpare mai credibilă ce vine sub forma imaginii pe care o puteți vedea asociată acestui articol.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Randarea ni-l prezintă pe MacBook Pro 16, laptop care după cum se poate vedea păstrează în mare design-ul variantei de 15 inch. Aflăm că în realitate se vor păstra și dimensiunile modelului de 15 inch, cu mențiunea că ecranul mai mare este posibil de integrat aici grație reducerii marginilor panoului frontal.

Vom beneficia astfel de un raport corp-ecran mai generos și totodată de un ecran mai mare pe care îl vor aprecia mulți dintre consumatori. Aflați că imaginea laptop-ului de față a fost extrasă dintr-un build beta a lui macOS Catalina 10.15.1 astfel că avem de-a face cu o scăpare credibilă și oficială.

Apple

(MacBook Pro 15 inch – stânga / MacBook Pro 16 inch – dreapta)

Potrivit zvonurilor sosite în online, se așteaptă ca acest nou notebook de la Apple să ofere și o tastatură cu design actualizat, alimentare la 96W a bateriei, dar și procesoare Intel Core din generația a 9-a Coffee Lake-H. De asemenea, alături vom avea și soluții grafice AMD Navi de 7nm.

Rămâne de văzut dacă Apple ne pregătește lansarea lui MacBook Pro 16 în această lună sau dacă debutul este amânat pe anul viitor. În octombrie gigantul din Cupertino a mai organizat evenimente de lansare a unor noi produse, de aici și zvonurile pe seama unui posibil debut acum.