Huawei MediaPad M7 este prima tabletă cu cameră decupată în ecran; Iată cum arată

3
944

Chiar dacă în zona telefoanelor e ceva mai greu să concureze acum, faultată de lipsa de aplicaţii Google, Huawei nu se lasă şi pregăteşte chiar o nouă tabletă. Una cu design revoluţionar se pare, pentru că e primul model cu cameră selfie decupată în ecran. S-ar numi Huawei MediaPad M7 şi o vedeţi mai jos.

Publicitate

Huawei MediaPad M6 are doar câteva luni de existenţă, deci mai avem de aşteptat până apare succesorul său. Până atunci avem aceste randări, care ne prezintă o tabletă cu muchii subţiri, format dreptunghiular şi orientare mai mult spre landscape. Terminalul a apărut pe web cu numele de cod “Marx” şi pare să vină cu o cameră duală în spate şi una decupată în ecran în faţă.

Sunt şanse ca această tabletă să debuteze în această săptămână, odată cu Honor V30 şi V30 Pro, care au un eveniment de lansare pe 25 octombrie. În cel mai rău caz vedem tableta de abia la MWC 2020. Cu siguranţă va fi un device high end, care ar putea adopta noul procesor Kirin 990 de pe Mate 30 Pro şi să vină şi cu minim 6 GB RAM. Cum concurează cu Samsung Galaxy Tab S6, va avea şi stylus şi tastatură dedicată.

Nu vedem vreun cititor de amprente pe acest terminal, deci ar putea fi integrat în ecran. Sunt şanse mari să apară un ecran de 10.8 inch aici, un port USB-C şi difuzoare quad. Preţul va fi factorul cel mai important, mai ales că un Tab S6 e 3600 lei în acest moment.