Apple ar urma să lanseze un MacBook Pro cu display Mini-LED în toamna acestui an

0
1646
Apple

În toamna anului trecut Apple a anunțat noi MacBook-uri cu procesoare M1, bazate pe ARM. A marcat astfel o premieră, fiind primele notebook-uri din portofoliul companiei cu CPU custom la bord. Nu a trecut mult timp, iar colecția de dispozitive cu acest cipset de bord a crescut. În prezent există o mulțime de dispozitive cu procesor M1: MacBook Air, MacBook Pro, Mac Mini, iMac și chiar noile tablete iPad Pro. Astăzi aflăm că în acest an ar urma să sosească și noi MacBook-uri Pro, iar acestea ar avea ecrane Mini-LED. Avem detalii mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Informațiile sosesc prin intermediul publicației DigiTimes. Se pare că Apple ar pregăti versiuni de 14 și 16 inch ale noului MacBook Pro. Apare și o lună estimativă de lansare – septembrie. Aflăm că Apple ar urma să utilizeze display-uri cu tehnologie Mini-LED în acest an pe noua gamă MacBook Pro. Acest lucru nu este neapărat surprinzător, întrucât compania a lansat deja noul iPad Pro de 12.9 inch cu display Mini LED.

Apple

Conform zvonurilor din China, noua gamă de laptopuri ar urma să fie livrate în luna octombrie, la o lună după anunțul oficial Apple. Totodată, încă de acum câteva luni au apărut detalii despre designul noilor dispozitive. Acestea ar urma să aibă muchii drepte, în stil iPhone 12, direcție abordată deja în cazul noilor iMac-uri anunțăte de către gigant. De asemenea, noile laptopuri ar readuce portul MagSafe pentru încărcare, un port HDMI, dar și un slot pentru cardurile SD.

La interior s-ar putea afla un nou CPU, posibil Apple M1X sau M2. Acest cipset ar fi mai avansat față de varianta actuală. Totodată, ne putem aștepta ca MacBook-urile să suporte până la 64 GB de RAM. Ruiyi Optoelectronics ar fi firma responsabilă pentru livrarea display-urilor Mini-LED, în timp ce Quanta Computer ar urma să asambleze dispozitivele.