Aplicaţia YouTube pentru Windows Phone retrasă din Store; Microsoft şi Google discuta termenii revenirii!

0
631

Până acum ne plângeam că nu avem o aplicaţie bună YouTube pe Windows Phone, deşi MetroTube face o treabă foarte bună. Acum de abia a sosit app-ul oficial YouTube pe platformă şi deja Google şi Microsoft au neînţelegeri şi au retras softul.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

YouTube Pulled Windows Phone

Google s-a plâns recent că aplicaţia încalca termenii şi înţelegerile sale cu Microsoft, apoi a urmat un update pentru a rezolva problemele. Se pare că asta nu a fost de ajuns, iar MS a trebuit să retragă aplicaţia de tot pentru a fi pe placul Google. Gigantul motoarelor de căutare şi creatorul lui Windows Phone lucrează la rezolvarea problemei, pentru a lansa în sfârşit o aplicaţie YouTube de calitate şi fără probleme cu TOS.

Din câte ştiu Google avea probleme cu faptul că utilizatorul putea descărca clipuri şi melodii prin intermediul aplicaţiei. Îmi reînnoiesc sugestia pentru utilizatorii Windows Phone de a folosi MetroTube, care arata şi se mişca bine. Aplicaţia costa în jur de 3 lei dacă nu mă înşel, dar o puteţi testa gratuit. O găsiţi aici. http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/metrotube/8d93224f-2808-e011-9264-00237de2db9e