AOC prezintă monitorul AGON AG251FG, cu timp de răspuns de 1 ms şi dotări speciale de gaming

0
1148

Cine vrea să fie pus la punct cu sistemul de gaming înainte de lansarea marilor jocuri din toamnă ar face bine să ia în calcul şi un monitor de gaming high end. AOC ne propune noul model AGON AG251FG, special gândit pentru gaming şi oferind dotări deosebite.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Vine cu rata de refresh de 240 Hz, dar şi un timp de răspuns de doar 1 ms. Alte dotări includ suportul NVIDIA G-SYNC şi NVIDIA ULMB, ceea ce avantajează gamerii ce participa la competiţii de jocuri FPS. Aşa cum şade bine unui monitor de gaming, acesta a fost prezentat la showul Gamescom 2017, la standul AOC. Vorbim despre un monitor cu ecran TN de 24.5 inch, cu rezoluţie Full HD şi aspect 16:9.

Posesorii de plăci grafică NVIDIA vor putea debloca potenţialul maxim al acestui display. Tehnologia proprietară G-SYNC va sincroniza rata de refresh a ecranului cu plăcile grafice pentru a scăpa de întreruperi şi stuttering, dar şi input lag. AG21FG aduce şi suport pentru căşti, AOC Ergo Dial Base, dar şi o tehnologie care protejează ochiul (Flicker Free).

Produsul ajunge în magazine luna viitoare, la preţul recomandat de 2679 lei. Oferă un port HDMI, un DisplayPort, 4 porturi USB 3.0, ieşire audio şi port pentru microfon. Avem şi un stand ergonomic şi boxe stereo.