AOC PD32M este un nou monitor de gaming realizat în colaborare cu Porsche Design și AGON, cu aspect inspirat de mașinile sport

0
2040
AOC
AOC PD32M este un nou monitor de gaming realizat în colaborare cu Porsche Design și AGON, cu aspect inspirat de mașinile sport

AOC este un brand cunoscut când vine vorba de monitoare de gaming și nu numai. Totuși, produsul despre care discutăm astăzi este dedicat gamerilor, poate chiar pasionaților de mașini sport. Azi a debutat modelul AOC PD32M realizat în colaborare cu brandul exclusivist de lifestyle Porsche Design și AGON by AOC. Detalii despre caracteristicile sale avem mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Monitorul aduce un ecran de 80 de centimetri în diagonală (31.5 inch). Are rezoluție 4K, refresh rate de 144Hz și aduce un timp de răspus GtG de doar 1 ms. Dispune de tehnologie MiniLED și suport DisplayHDR 1400, creând o experiență de vizualizare memorabilă.

Design

Nu doar experiența este memorabilă, ci și designul, fiind inspirat de mașinile sport. Avem aici un aspect ce subliniază rigiditatea și robustețea, elementele fiind aplicate subtil ramei și standului. De asemenea, designul carcasei pentru ecran urmează aranjamentul funcțional al componentelor interne. Acest lucru are ca rezultat surpafețe conice care se unesc cu partea din spate ce ascunde componentele interne.

Partea posterioară a ecranului este conică în părțile laterale, cu o ușoară înclinare, creând o formă trapezoidală, care include inserții de plasă metalică pentru răcire și difuzoare. Aceste zone sunt de asemenea indirect retroiluminate RGB pentru a exprima dinamismul și pentru a completa discret experiența jocului. Avem și o bandă de răcire orizontală retroiluminată aici, inspirată de prizele de aer întâlnite pe mașinile sport.

Performanță

AOC PD32M are un panou plat IPS care reproduce 1.07 miliarde de culori, pentru a afișa chiar și diferențele subtile de nuanțe. De asemenea, e foarte precis din punct de vedere cromatic, acoperit 97% din gamutul de culoare DCI-P3. Este potrivit astfel atât pentru gameri, cât și pentru creatorii de conținut. Aduce o luminozitate de până la 1400 nits, iar el vine cu 1152 de zone de intensitate care pot lumina individual în funcție de conținutul imaginii.

Personalizare

Monitorul poate fi personalizat întrucât dispune de iluminare RGB, după cum aminteam mai sus. La pornire, monitorul va întâmpina utilizatorii cu un logo de pornire animat și un sunet special, în timp ce o tastatură wireless este inclusă pentru ca utilizatorii să acceseze rapid și facil setările monitorului. Nu în ultimul rând, monitorul sosește într-un ambalaj premium și cu un stick USB care include manuale de utilizare și software aferent.

Preț și disponibilitate

Porsche Design AOC AGON PRO PD32M este disponibil în magazinele Porsche Design, online pe www.porsche-design.com sau la distribuitorii autorizați la prețul de 9739 lei.