AMD prezintă noua serie de plăci grafice high-end Radeon RX Vega; iată configurații și prețuri

0
956
AMD Radeon RX Vega

Pasionații de gaming pe PC sunt obișnuiți cu upgrade-urile componentelor interne, placa grafică fiind una dintre cele mai importante piese de pe un astfel de rig. De astăzi ce interesați de performanță grafică superioară pot alege din noua serie de plăci video AMD Radeon RX VEGA.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Ni se promit rezultate superioare și comparabile cu cele oferite de soluțiile NVIDIA și faptul că modelele high-end ar oferi minimum de 53 frame-uri pe secundă la rularea unor numeroase jocuri pe un monitor ultra-wide 1440p. În comparație, soluție GeForce GTX 1080 oferă 45 fps.

AMD Radeon RX Vega

Aparent există aici și un plugin software ce ne va permite playback-ul de conținut video 4K VR, cât și un sistem de răcire pe bază de lichid pe una dintre plăci. Cât despre prețuri, aflați că versiunea Radeon RX VEGA 56 costă 399 dolari, în vreme ce modelul Vega 64 Air Cooled va fi vândută la suma de 499 dolari.

De asemenea, vor fi puse la dispoziția publicului și pachete speciale cu două jocuri alături (Prey și Wolfenstein II) dacă cheltuiți 100 dolari în plus la achiziție. Pachetul include și discount-uri pentru un monitor ultra-wide Samsung și pentru placa de bază Ryzen 7.

Placa video răcită cu lichid se numește Vega 64 Liquid Cooled va costa 699 dolari și va ajunge la vânzare din 14 august alături de versiunile mai sus menționate.