Amazon Echo Show 5 este o nouă boxă inteligentă, cu preţ sub 100 de dolari

0
2471

Amazon încearcă să rămână relevantă pe piaţa dispozitivelor inteligente pentru sufragerie, bucătărie şi locuinţă în general, lansând boxa inteligentă Amazon Echo Show 5. Acest device costă sub 100 de dolari şi are un ecran de 5.5 inch.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Vine cu o cameră HD şi integrează Alexa pentru comenzi vocale. Prin intermediul asistentului veţi putea solicita să vedeţi o reţetă în format video, un episod din serialul preferat sau o listă de cumpărături. Amazon a subliniat că funcţiile de securitate au fost îmbunătăţite, iar confidenţialitatea utilizatorului este mai bine protejată.

Gigantul shopping-ului online a umblat şi la acustică, aşa că puteţi face streaming în voie prin Spotify, Pandora, Apple Music şi Amazon Music. Pe ecranul cel mic se pot viziona conţinuturi de la CNN, NBC, Reuters, Prime Video şi o sumedenie de alte surse. Evident poate fi folosit şi ca hub de control pentru o casă inteligentă, controlând lumina, termostatul, camerele de securitate şi altele de gen.

Acest dispozitiv vine cu port USB, jack audio, suport Bluetooth şi WiFi. Rezoluţia camerei este de doar 1 megapixel, iar la capitolul înregistrare audio avem două microfoane.

Amazon Echo Show 5 are şi un shutter special pentru cameră, care o acoperă atunci când nu o folosiţi. Are şi un buton care dezactivează imediat microfonul şi camera dacă vreţi intimitate. Produsul este listat la suma de 89.99 dolari, iar cine cumpără două primeşte un discount de 30 de dolari. Device-ul va sosi pe 26 iunie.