Amazon anunță boxa inteligentă Echo Dot 2020 cu format sferic și preț de 49.99 dolari

0
1264
Echo Dot

În cadrul unui eveniment special axat pe hardware cei de la Amazon au lansat și noua generație de boxe inteligente Echo Dot. Acestea se remarcă prin forma de minge adoptată și vă reamintim că tot aici a debutat și serviciul de gaming cloud Luna. Ce ne propun noile boxe aflați din rândurile de mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Cea mai mare schimbare remarcată aici este la nivel de design, astfel că spunem adio formei de puc de hochei a variantei predecesor și descoperim o boxă sferică acoperită cu material textil. Noua boxă dispune de un difuzor de 1.6 inch și procesor AZ1 Neural Edge cu aplicații machine learning.

Echo Dot

Aflăm tot aici faptul că procesorul beneficiază de un model neural de recunoaștere a vorbirii care se va îmbunătăți cu timpul. Va procesa comenzile vocale mai rapid astfel că pe viitor Alexa va deveni mai responsivă. Avem și variante Kids Edition unde boxele dispun de pattern Panda sau Tigru și de alarme cu tematică.

Echo Dot

Aceste boxe vin cu un abonament pe un an la serviciul Amazon Kids+ și oferă astfel mii de ore la cărți audio pentru copii, jocuri interactive. De asemenea mai apare și varianta Amazon Echo Dot cu Ceas care va costa 59.99 dolari. Modelul standard costă 49.99 dolari, iar cel Kids Edition costă 59.99 dolari.