Allview a lansat cel mai accesibil televizor QLED din România; Allview QL43ePlay6100-U beneficiază de o ofertă specială de lansare

0
1029
Allview a lansat cel mai accesibil televizor QLED din România; Allview QL43ePlay6100-U beneficiază de o ofertă specială de lansare

În trimestrul 4 al anului 2020, Allview lansa primele modele de televizoare QLED de 50 și 65 de inch din gama ePlay. Acum, Allview a anunțat un nou model de 43 inch (109 cm), QL43ePlay6100-U, devenind cel mai accesibil Smart TV QLED 4K din portofoliul companiei. Avem detalii despre acesta mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Televizorul păstrează mare parte dintre caracteristicile seriei, având un panou Quantum Dot cu rezoluție 4K. Acesta livrează imagini clare, care pot reda 100% volum de culoare și un negru adânc. Televizorul rulează Android TV și se pot instala o mulțime de aplicații de streaming precum Netflix, YouTube, HBO Go, direct din Google Play. Astfel, noul TV se diferențiază față de celelalte modele din serie doar printr-o diagonală mai mică.

Allview QL43ePlay6100-U aduce un design minimalist, simplu, având o carcasă neagră și margini foarte subțiri în jurul ecranului. Pe partea audio, TV-ul dispune de două difuzoare de 10W și tehnologia Dolby Audio. Totodată, televizorul are și suport HDR10, iar prin intermediul sistemului de operare Android TV, utilizatorii pot folosi Google Assistant facil.

Telecomanda noului model este de această dată mai compactă. Aceasta este smart și se conectează prin Bluetooth, având și butoane dedicate pentru Netflix, Youtube, respectiv Google Assistant. Primim și HLG, Upscalling 4K, tuner analogic, tuner digital și slot CI+. Pe partea de conectivitate, televizorul dispune de 4x HDMI și 3x porturi USB. Totodată, primim și suport VESA, o noutăte față de modelele precedente.

În mod normal, televizorul se va comercializa la 1999 lei. Totuși, Allview oferă un discount de 300 de lei pentru primii cumpărători. Prețul pentru Allview QL43ePlay6100-U ajunge astfel la doar 1.699 lei.