Alienware Area-51 este unul dintre cele mai puternice PC-uri de gaming, cu un design SF

0
611

Există PC-uri de gaming pe lumea asta… şi mamuţi din metal, pe care îi iei acasă cu grijă oferită unei statuete din aur. Este şi cazul lui Alienware Area-51, un monstru din metal, care poate rula fără probleme orice joc şi care vine cu un design în stil nava spaţială.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

zo03-06_1104tt.0

Alienware Area-51 este un PC masiv, iar el vine cu iluminare LED integrată în ambele părţi laterale şi în jurul ramei frontale a carcasei. În plus, acest terminal cântăreşte foarte mult, aproape cât un copil, după cum afirma The Verge. De parcă masivitatea nu era de ajuns, computerul este şi foarte rezistent, Alienware testând fiecare colţ al acestui produs, astfel încât să reziste la o greutate de 5 ori mai mare decât a întregului sistem.

zo03-06_1100tt.0

Există şi un mâner în zona superioară, pentru a purta cu voi acest PC la orice LAN party veţi dori. Lateral se afla panouri uşor de deschis pentru a avea acces la interiorul lui Area-51, acestea amintind din nou de hala unei nave spaţiale. La bord se afla un HDD şi SSD, plus o nebunie grafică: 3 plăci Radeon R9 290X, pentru care Alienware a construit un suport special.

Procesorul Core i7 are parte de răcire cu lichid şi există şi 16 GB RAM la interior, în configuraţie quad channel cu câte 4 GB RAM Samsung. Porturile se afla în spate, iar dacă vă tentează o bestie de genul, preţul porneşte de la 1699.99 dolari.