Sony lansează în România gama de produse Hi-Res Audio: noul Walkman ZX2, boxe wireless SRSX9 şi amplificatorul PHA-3AX

0
786

Sony a anunţat lansarea în România a faimosului player Walkman ZX2, dar şi a altor produse din gama Hi-Res Audio a firmei japoneze. Printre acestea se număra amplificatoare, difuzoare, sisteme home cinema şi căşti.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Walkman ZX2

Walkman ZX2 a fost anunţat la CES 2015 şi oferă o acustică la calitate mai bună decât cea a muzicii de pe CD. Tehnologia DSEE HX va recrea sunetele înalte care sunt pierdute în timpul procesării semnalului audio. Fişierele cu sursa MP3 sau CD vor fi îmbunătăţite, profunzimea şi frecvenţa fiind extinse peste calitatea originală, până la nivelul Hi-Res, adică frecvenţa de 192 kHz/24 bit audio.

Sony Hi-Res

Noul Walkman vine cu capacitate de stocare internă de 128 GB şi slot microSD, iar pe lista de produse lansate în România se afla şi Walkman A15, cel mai mic şi mai uşor player muzical cu acustica de înaltă calitate din lume. El include amplificatorul digital unic de la Sony S-Master HX. Tot Sony a lansat în România amplificatorul PHA-3AX şi căştile MDR-1.

Primul converteşte semnalele Hi-Res din ieşirea digitală a dispozitivului folosit pentru sunet de înaltă calitate. Difuzoarele SRS-X9 integrează 7 boxe, fiecare cu amplificator digital dedicat şi interval de frecvente de 45 Hz – 40 kHz. În cele din urmă Sony Home Cinema BDV-N9200W oferă conversie şi tranziţie 4K, sunet surround 5.1 Hi Res, un subwoofer şi 5 boxe cu 1.200 putere RMS totală.

SRS-X9_

Sony-Walkman-ZX2_front

MDR-1A_Walkman A15