Acer Halo este cea mai cool boxă deşteaptă cu Google Assistant, LED-uri colorate

0
1259

Acer a prezentat o sumedenie de produse noi în această săptămână, în cadrul unui eveniment dedicat. Accentul s-a pus pe laptopuri, gaming şi productivitate, dar personal mi-a sărit în ochi această boxă inteligentă cu Google Assistant şi multe LED-uri colorate. Se numeşte Acer Halo şi costă 119 euro. Avem detalii mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Avem de-a face cu o boxă inteligentă cu acustică la 360 de grade şi care oferă o experienţă centrată în jurul lui Google Assistant. Acer afirmă că acesta este primul său smart speaker cu sunet DTS şi cu sunet cinematic. Avem şi o bază iluminată RGB aici, care îşi schimbă culorile şi modul de iluminare. LED-urile sale pot afişa condiţiile meteo şi alte imagini pe corpul boxei. Designul aminteşte de Google Home sau Nest-uri noi, cu acel material textil şi afişajul de husele LED de la Samsung sau HTC pentru telefoane.

Boxa în formă de cilindru are în zona de sus butoane pentru volum, play şi pauză şi se va axa pe feedback vizual. Poate afişa numărători inverse, animaţii, iconuri şi multe altele. Baza cu LED-uri va reacţiona prin străluciri colorate în ritm cu muzica ascultată. La bord avem două microfoane far field şi avem şi suport pentru playback de podcasturi.

Produsul vine în magazine în în Europa în decembrie.