Mercusys lansează în România MP500 KIT, adaptor Powerline Gigabit, care permite extinderea reţelei de înaltă viteză

0
730

Mercusys, companie specializată în furnizarea dispozitivelor şi accesoriilor de reţea cu scop de acces excelent la Internet a anunţat lansarea pe piaţa din România a primului său adaptor Powerline Gigabit. E vorba despre MP500 KIT, care oferă transmisii performante şi stabile, dar şi conexiuni ultra rapide şi o extindere uşoară a reţelei, toate la un preţ bun.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Rata maximă de transmisie a KIT-ului Powerline MP500 atinge o viteză de 1000 Mbps, datorită unui port Gigabit, care asigură configurarea unei reţele de înaltă calitate, folosind oricare dintre prizele utilizatorului. Kit-ul Powerline MP500 transmite datele reţelei prin circuitele electrice existente, evitând interferenţele WiFi. Are tehnologie avansată HomePlug AV2 şi vine cu design minimalist şi dimensiuni reduse, oferind şi funcţii avansate, precum transmisie Gigabit rapidă şi o reţea extinsă şi puternică.

Performanţele sunt ideale pentru utilizatorii care îşi doresc funcţii avansate, din zona de streaming 4G, conexiuni stabile pentru gaming online şi aplicaţii solicitante. Utilizatorii se pot bucura de o reţea stabilă extinsă, de până la 300 de metri, pe acelaşi circuit electric. Nu este nevoie de extra cabluri sau procese complexe şi detaliate de configurare. Unul dintre adaptoare se conectează la router, iar celălalt la orice priză, acolo unde este nevoie de Internet de mare viteză prin cablu pentru PC, IPTV sau console de jocuri.

Există şi un indicator LED pentru monitorizarea statusului, iar în funcţie de culoarea afişată, utilizatorul va şti care este starea adaptorului, primind indicii despre comportamentul reţelei, la nivel general. Printr-o apăsare de buton Pair/Reset, cele două adaptoare pot fi conectate rapidă, configurând o reţea Powerline cu securitate sporită. Avem şi compatibilitate cu standardul de criptare Powerline AES pe 128 biţi.

Adaptorul Mercusys Powerline Gigabit MP500 KIT va fi disponibil începând cu luna noiembrie, la un preț recomandat de 189,99 RON la marii retaileri de la noi