Google ne-a adus în urmă cu 6 ani pe piață și Chrome OS, un sistem de operare axat pe funcții web și în jurul browser-ului Chrome. S-au născut astfel dispozitivele numite Chromebook care se remarcă prin prețuri scăzute și prin faptul că sunt folosite în mare parte în școli. Acestei liste de notebook-uri i se adaugă astăzi și Acer Chromebook 11 C771.

Publicitate

Laptop-ul pe care îl vedeți în imagini sosește cu procesoare Intel Core i3, i5 sau Celeron din generația 6 și cu 4 GB RAM. Avem variante cu display standard sau display tactil, o baterie ce promite 13 ore autonomie cu o singură încărcare și certificare MIL-SPEC ce asigură o rezistență sporită.

Acer Chromebook 11 C771

Rezistă și la șocuri, un lucru bun de implementat ținând cont că acest produs va fi folosit de către elevi și scăpările accidentale nu sunt excluse. Laptop-ul cântărește 1.35 kg, măsoară 20 mm în grosime și balamaua se poate înclina la 180 grade.

Acer Chromebook 11 C771

Pe partea de conectivitate avem port USB Type-C, o serie de porturi USB 3.0, unul HDMI și un port audio 3.5 mm. Se oferă și o cameră web HD, slot microSD și Wi-Fi 802.11 ac/a/b/g/n. Prețul pentru varianta cu procesor Celeron va fi de 279.99 dolari, model ce ajunge la vânzare din această lună.

Variantele cu procesoare i3 și i5 debutează în schimb din septembrie!