Acer actualizează seria de dispozitive ConceptD cu ultrabook-ul convertibil Acer ConceptD 3 Ezel creat pentru profesioniști

0
1911
Acer ConceptD

Evenimentul Acer de săptămâna trecută ne-a adus multe lansări importante, printre care laptop-uri de gaming, terminale rugged dar și noutăți în seria ConceptD. În cazul în care nu știați, acest lineup este caracterizat de către dispozitive create pentru profesioniști, oferind un hardware performant și extra funcționalități pentru a da frâu liber imaginației și creației.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

În rândurile de mai jos discutăm despre două noutăți lansate de către Acer în această categorie și anume Acer ConceptD 3 și Acer ConceptD 3 Ezel. Ce ne rezervă fiecare în parte, cât costă și prin ce se remarcă aflați în continuare.

Acer ConceptD 3

Începem cu varianta de laptop clasic din acest duo și anume Acer ConceptD 3, model pe care îl vedeți în imaginile de mai jos. Acesta vine echipat la interior cu procesoare Intel Core H (10th gen) și cu o baterie de până la 20 ore autonomie. Cei interesați pot opta fie pentru varianta de 14 inch, fie pentru cea de 15.6 inch, ambele panouri tactile cu certificare Pantone.

De asemenea, configurațiile includ și o placă video NVIDIA Quadro T1000 pentru varianta Pro sau GeForce GTX 1650 Ti pentru modelul de bază. Lansarea sa comercială va avea loc în octombrie la un preț de pornire de 999.99 dolari.

Acer ConceptD 3 Ezel

Cât despre modelul intitulat Acer ConceptD 3 Ezel, acesta va sosi mai devreme, în luna august. Adoptă un șasiu complet metalic și vine în versiuni de 14 sau 15.6 inch cu rezoluție FHD și panouri tactile. Avem și tastatură retroiluminată și o balama rotativă la 360 grade.

Indiferent de diagonala aleasă, laptop-ul va livra un panou validat Pantone cu acoperire 100% pentru spațiul de culoare sRGB și acuratețe delta E<2. Display-ul suportă și stylus-ul Acer Active, iar trackpad-ul este acoperit de sticlă. La interior vom găsi procesoare Intel Core i7-10750H sau Core i5-10300H din a 10-a generație.

Avem 1 TB stocare SSD PCIe, cititor de carduri SD, port Thunderbolt 3. Avem grafică NVIDIA Quadro T1000 pe varianta Pro și GTX 1650Ti pe cea de bază. Așa cum vedeți și în imagini, ecranul lui Acer ConceptD 3 Ezel se înclină la diferite unghiuri. Astfel se ușurează interacțiunea și procesul de creație.

Prețul de pornire pentru acest laptop este de 1.499 dolari. Aflați că modelul de 14 inch are 1.67 kg, iar cel de 15.6 inch 1.94 kg. Autonomia ar ajunge la până la 18 ore potrivit Acer.