Acer anunță seria de produse robuste Enduro; Notebook-uri și tablete pregătite pentru condiții dure de muncă

0
2440
Acer Enduro N3

Pe lângă laptop-uri și desktop-uri de gaming, cei de la ACER au anunțat astăzi în cadrul unui eveniment transmis online și seria de produse robuste Enduro. Acest lineup este reprezentat de către laptop-uri și tablete rugged menite pentru cei care lucrează în medii dure de muncă precum șantiere sau locuri cu umezeală ridicată.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Avem pentru început două laptop-uri și două tablete din seria Acer Enduro, fiind vorba despre modelele Enduro N3 și Enduro N7 (notebook-uri) și Enduro T1, respectiv Enduro T5 (tablete). Ce ne rezervă aceste dispozitive aflați din rândurile de mai jos.

Acer Enduro N3

Începem cu noile laptop-uri robuste, primul model de pe listă fiind Enduro N3 pe care îl vedeți mai jos . Acesta se remarcă prin portabilitate și vine echipat cu protecție Gorilla Glass pentru  display. Are colțuri întărite, ventilator Aquafan rezistent la apă și cu certificare IP53. Are și certificare MIL-STD-810G și ajunge la o grosime de 24.89 mm, greutate de 1.98 kg.

Acer Enduro N3

Lansarea sa este programată pentru luna august și vom găsi configurații cu până la 32 GB RAM DDR4 și procesoare Intel Core i7 (10th Gen). Laptop-ul are și grafică GeForce MX230 și până la 512 GB stocare PCIe Gen3 NVMe SSD. Prețul de pornire este de 899 dolari.

Acer Enduro N7

Cât despre Enduro N7, acesta este un laptop și mai rezistent decât modelul de mai sus. El aduce certificare militară MIL-STD-810G și certificare IP65 pentru rezistență sporită la apă și praf. Dispune de o baterie cu autonomie de până la 10 ore ușor de înlocuit cu o unitate de schimb.

Acer Enduro N7

Pe partea de dotări hardware avem un ecran Full HD cu luminozitate de 700 și un procesor quad-core Intel Core i5 (8th gen). Apare aici și Trusted Platform Module 2.0 și scanner de amprente. Mai avem taste programabile și un cadru intern ce absoarbe șocurile. De asemenea, bifăm și suportul Acer Enduro Management Suite (AEMS).

Enduro T1 și Enduro T5

Acer Enduro T1

Cât despre noile tablete robuste, acestea sunt două la număr. Modelul intitulat Enduro T1 pe care îl vedeți mai sus vine în două variante de diagonale și cu două opțiuni OS. Prima variantă (ET110-E31W – Windows) are ecran de 10.1 inch, procesor Intel Celeron, stocare eMMC 64 GB, certificare IP54, MIL-STD-810G și ecranul poate fi utilizat cu mânuși. Varianta secundară este ET108-11A și are ecran de 8 inch, Android 10 și butoane programabile.

Enduro T5

În cazul tabletei Enduro T5 avem ecran de 10 inch și sistem de operare Windows. Aceasta dispune de procesor Intel Core m3 (7th Gen), baterie cu autonomie de până la 10 ore. Oferă multe accesorii și dispune de certificare MIL-STD-810G, IP65. Pentru moment nu există prețuri și nici date de lansare pentru această serie Acer Enduro.