Zvonuri despre Google Gphone… din nou

0
615

In ciuda faptului ca designul din imaginea urmatoare este conceput pentru Samsung, el reprezinta opera unei companii din San Francisco, cu numele de Ammunition Design Group. Aceasta companie este una dintre candidatele principale la dezvoltarea faimosului Google Phone, infirmat de atatea ori de catre gigantul motoarelor de cautare, mai ales dupa anuntarea OS-ului Android.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

O serie de articole ale celor de la Techcrunch ofera argumente in favoarea teoriei care da Gphone drept sigur. Printre aceste motive se numara un interviu cu oficialii Google de top, Brin, Page si Schmidt care au afirmat ca Google planuieste sa lanseze un rival pentru iPhone. Celalalt argument nu este la fel de solid, dar acesta afirma ca o “sursa de calitate” a afirmat ca Ammunition se ocupa acum de designul lui Google Phone.

Daca zvonul este adevarat, Apple are toate motivele sa se teama, de vreme ce pe site-ul acestor designeri am putut vedea o serie de concepte geniale si proiecte create pentru firme de top. In plus, platforma Android va completa acest mult-asteptat Google Phone.

Sursa