Zotac lansează un PC de gaming compact: MEK Mini, cu grafică RTX 2070

0
1778

Nu am dus lipsă de lansări din zona gaming-ului în ultima vreme, iar cei cu “PC Master Race” vor fi încântaţi să afle că Zotac a lansat un PC de gaming puternic şi compact. Se numeşte MEK Mini şi poate fi admirat mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Zotak MEK Mini este un PC desktop de gaming, cu un procesor hexa core Intel Core i7-8700 la interior, dar şi o placă grafică RTX 2070. Vine cu 16 GB RAM, un SSD de 240 GB PCIe NVMe, plus un HDD de 2 TB. Dimensiunile sale sunt cam pe jumătate faţă de un PC de gaming tipic, amintind de un Alienware, la cât de compact e acest model.

Placa grafică este una în varianta mini, care poate fi înlăturată şi upgradată. Prototipul MEK Mini a fost prezentat la CES 2019 în ianuarie, dar acum avem parte de lansarea oficială. Produsul va ajunge în magazine în curând, deşi nu avem dată de lansare sau preţ. Marea problemă e de obicei răcirea într-un astfel de format, dar producătorul din spatele acestui device afirmă că MEK Mini are ventilaţie la 360 de grade şi un sistem special de circulaţie a aerului prin carcasă, fără prea mult zgomot.

Carcasa se deschide cu o singură apăsare de buton, care desprinde panoul lateral. Zotac a integrat şi efecte luminoase SPECTRA 2.0, cu un logo luminos şi două fâşii iluminate în zona frontală. Nu avem porturi în faţă, dar deasupra avem porturi USB Type-C 3.0, Type-A, jack audio şi cititor pentru carduri SD. În spate se află 4 porturi USB 3.1, două porturi Gigabit Ethernet, două porturi DisplayPort 1.4, un HDMI 2.0b, un USB Type-C şi un DVI. Computerul se livrează cu Windows 10 Home 64 bit, fie ca sistem de sine stătător sau bundle cu tastatură şi mouse.