Zoom Q2n-4k – Un recorder audio-video portabil perfect pentru școala online și conferințe

0
1146
Zoom Q2n-4K
Zoom Q2n-4k - Un recorder audio-video portabil perfect pentru școala online și conferințe

Dacă sunteți cadru didactic, elev sau student, s-ar putea să căutați o cameră de calitate pentru cursurile online. Zoom Q2n-4K este un recorder audio-video portabil care poate filma 4K. Acesta poate fi conectat la PC și utilizat drept cameră web. Această funcționalitate îl recomandă ca dipozitiv potrivit pentru conferințe pe Zoom, Google Meet sau alte platforme. În rândurile de mai jos vedem ce ne oferă acest dispozitiv.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Zoom Q2n-4K măsoară 58.7 x 68.5 x 83 mm și cântărește doar 124 de grame. Este echipat cu o cameră cu un unghi wide de 150°, cu diafragmă de f/2.8 și distanță focală de 15.2 mm. Dispozitivul integrează un microfon stereo, difuzor și poate filma 4K / 30 fps. Avem aici și o opțiune cu 12 scene integrate. Opțiunea permite folosirea camerei în medii cu diferite condiții de iluminare.

Camera suportă carduri micro SD / SDHC / SDXC cu spațiu de stocare maxim de 256GB. De asemenea, poate filma HD, Full HD și 4K în 30 FPS direct pe memoria externă. Dispozitivul include și ieșire video HDMI (tip D) și o interfață audio prin USB pentru live-streaming și transfer de date. Este compatibil cu OSB Broadcaster Software, Skype și alte aplicații de streaming. Pentru alimentare, Zoom Q2n-4K folosește două baterii tip AA.

Probabil sunteți curioși ce îl face diferit față de alte soluții. Mai jos avem un scurt video demonstrativ cu această cameră.

Preț și disponibilitate Zoom Q2n-4k

Clipul este realizat de către cei de la SoundCreation care oferă soluții audio-video de calitate. Tot prin intermediul site-ului lor puteți achiziționa dispozitivul.

Aceștia vă pun la dispoziție un pachet care conține tot ceea ce aveți nevoie:

  • Camera Zoom Q2n-4k;
  • Cablu USB-microUSB de 3 metri;
  • Adaptor pentru camera digitală;
  • Stativ pentru Zoom Q2n-4k;

Pachetul promoțional este disponibil acum pe site-ul Soundcreation la 1198 lei. Dacă doriți să achiziționați doar Camera Zoom Q2n-4k, aceasta este disponibilă pentru suma de 1059 lei.