Xiaomi pregătește un televizor sub brand Redmi, conform unui oficial al companiei

1
343

Se pare că Xiaomi vrea să dea rapid replica celor de la Huawei, care au prezentat un televizor cu brand Honor săptămâna trecută. Acum aflăm de la un oficial Xiaomi că se pregătește de lansare un televizor Redmi.

Publicitate

Să vedem și ce indicii avem. Întâi avem o postare pe Weibo a lui Li Xiaoshuang, manager general Xiaomi TV, care a scris că s-a întâlnit cu Lu Weibing, un alt oficial Xiaomi și a vorbit despre puterea prieteniei. Postarea include o fotografie cu o planșă cu un cod ascuns.

Li se ocupă cu Xiaomi TV, iar Lu cu brandul Redmi, ducând la concluzia legată de un TV Xiaomi Redmi. Televizoarele Xiaomi actuale au diagonale mari și rezoluții ridicate, iar prețurile lor sunt destul de OK, dar încă prohibitive pentru cei cu bugete mici. Redmi s-ar putea ocupa de televizoarele entry level, de buget.

Se discută deja despre lansarea unor astfel de televizoare în India. Xiaomi TV a fost un succes în China, cu peste 2.35 milioane de unități livrate doar în trimestrul întâi din 2019. Se zvonește că Redmi TV ar sosi în două variante de diagonală: de 40 inch și 70 inch, cu rezoluție 4K. Vin și în întâmpinarea lui OnePlus TV, care a tot avut scăpări.