Xiaomi Mi Rabbit Watch 2s este un nou ceas pentru copii; Are GPS și slot SIM

0
2106
Xiaomi

În cazul în care nu știați deja, cei de la Xiaomi au și o colecție de produse destinate celor mici. Printre aceste produse se numără și smartwatch-uri, iar de azi în portofoliu apare un model proaspăt. Se numește Mi Rabbit Watch 2s și aflăm mai multe despre acesta în rândurile următoare.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Ei bine, după cum vedeți, ceasul vine în două variante de culoare: roșu și albastru. Are un corp din plastic și greutatea sa este de doar 44 grame. Este destinat copiilor și aduce funcții basic pe care le regăsim și pe smartwatch-urile accesibile de pe piață.

Mi Rabbit Watch 2s

Ecranul oferit aici este unul de 1.3 inch cu rezoluție de 240 x 240 pixeli. Se folosește un panou IPS în locul unuia AMOLED, asta cu scopul de a reduce costurile. Bifăm și certificare IPX8 pentru rezistență la apă. Marele avantaj este reprezentat de suportul GPS și conexiunea celulară.

Mi Rabbit Watch 2s

Avem slot nano-SIM ceea ce înseamnă că îi vom putea apela pe cei mici. Ceasul are și difuzor și microfon pentru purtarea de convorbiri, iar bateria este o unitate de 600 mAh. Se oferă aparent până la 7 zile autonomie în standby și grație suportului GPS vom putea monitoriza locația copiilor.

Xiaomi vinde ceasul Mi Rabbit Watch 2s la prețul de doar 28 dolari în China și încă nu avem vești despre debutul global.