Xiaomi Mi Band 5 apare în postere oficiale şi aflăm variantele sale de culoare

0
1836

Xiaomi Mi Band 5 va debuta în această săptămână, pe 11 iunie şi în avampremiera lansării sale au început să apară tot mai multe scăpări. Cea mai nouă implică un poster oficial, ocazie cu care aflăm culorile pe care va sosi noua brăţară de fitness Xiaomi.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Xiaomi Mi Band 5 va fi un upgrade mai mare de la Mi Band 4, decât a fost acesta de la Mi Band 3. Asta pentru că el creşte mărimea diagonalei, adaugă şi NFC, senzor pentru măsurarea oxigenării sângelui şi alte noutăţi. Posterul oficial publicat de către Xiaomi pe Weibo ne prezintă un Mi Band 5 cu zona frontală neagră, dar şi 4 variante de culoare pentru cureaua sa din silicon. E vorba despre verde, roşu, galben şi negru. Ca design nu se schimbă chiar multe faţă de predecesor şi avem în continuare acel buton de interacţiune în zona de jos.

Totuşi se trece de la un ecran de 0.95 inch la unul de 1.2 inch şi avem şi suport NFC pe varianta globală. Senzorul SpO2 va fi important nu doar pentru a măsura performanţa atleţilor wannabe, dar şi oxigenarea sângelui celor care se păzesc de Coronavirus. Acea funcţie va fi implicată şi într-o măsurătoare specială a nivelului de stres, corelată cu o aplicaţie de relaxare şi exerciţii de respiraţie. Mi Band 5 mai aduce şi suport pentru control al camerei de pe smartphone, dar şi monitorizare pentru activităţi sportive noi: yoga, bicicleta eliptică, sărituri cu coarda şi multe altele.

O altă premieră adusă de aceasta brăţară e faptul că va oferi acces la un asistent virtual din afara Chinei, cel mai probabil Alexa. Marea sa lipsă va fi totuşi GPS-ul, pe care scăpările par să îl excludă dintre dotări.