OnePlus va anunţa noi televizoare de buget pe 2 iulie; Iată ce ştim despre ele

0
1285

OnePlus se pregăteşte să lanseze noi modele de televizoare, iar debutul lor va avea loc tot în India ca şi la cele de anul trecut. De această dată vor apărea modele de buget, care se vor lansa pe 2 iulie, aparent. Problema cu modelele de anul trecut a fost că erau premium şi că designul nu era chiar din materiale de calitate.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acum OnePlus abordează o zonă mai low, entry level cu smart TV-uri accesibile. Noile modele de televizoare OnePlus promit o “experienţă premium la diferite diagonale, în segmentele midrange şi entry level de smart TV”. Evenimentul de lansare va avea loc doar online, din ce am înţeles. Conform surselor din India, OnePlus va lansa un televizor entry level cu preţ de doar 200 de dolari. Apoi va lansa şi un model midrange cu preţ între 275 şi 450 de dolari.

Ca idee, variantele de OnePlus TV Q1 şi Q1 Pro de 55 inch costau pe la 950 de dolari şi 1400 de dolari. În ultima vreme mulţi producători de TV-uri s-au orientat spre India ca piaţă de desfacere pentru produsele lor, deseori în premieră. Nokia şi Motorola au lansat televizoare doar acolo, la fel şi Realme, filiala Oppo. Ca să nu mai vorbim de LG şi Samsung, iar televizoarele Huawei/Honor ar trebui să apară la rândul lor. Pentru modelele OnePlus aşteptam Android TV la bord cu interfaţa Oxygen peste, un număr generos de difuzoare şi panouri LED 4K pe modelele midrange şi eventual LED FHD sau LCD pe cele entry level.