Xiaomi Mi 11 Pro va avea un ecran cu rezoluție QHD+ cu rata de refresh tactată la 120Hz

0
818
Xiaomi Mi 11 Pro va avea un ecran cu rezoluție QHD+ cu rata de refresh tactată la 120Hz

Xiaomi ar fi una dintre primele companii care va lansa telefoane cu noul Snapdragon 875 la bord în 2021 – Xiaomi Mi 11 și Xiaomi Mi 11 Pro. Potrivit ultimelor zvonuri, provenite de la Digital Chat Station, versiunea Pro va avea un ecran cu rezoluție QHD+ și o rată de refresh de 120Hz.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Ecranul noului terminal ar aduce un upgrade substanțial pentru Xiaomi Mi 10 Pro, care dispune de un ecran Full HD cu rată de refresh de 90Hz. DCS mai afirmă că noul telefon va păstra poziția camerei selfie în colțul din stânga sus și marginile laterale curbate. Am putea vedea o actualizare și a camerei din spate, dar nu foarte spectaculoasă, probabil fără zoom 150x precum se vehicula anterior.

Deși nu avem încă toate detaliile, iar Snapdragon 875 va debuta abia luna viitoare, n-ar trebui să fim surprinși dacă vom vedea și încărcarea rapidă pe fir de 120W pe Mi 11 Pro. Totodată, compania a dezvoltat recent și tehnologia de încărcare rapidă wireless la 80W, care poate încărca o baterie de 4.000 mAh în doar 19 minute.

Având în vedere faptul că design-ul nu s-ar schimba, așteptăm să vedem ce upgrade-uri vor mai aduce noile dispozitive. Flagship-urile Xiaomi ar urma să fie anunțate în luna februarie sau martie a anului viitor.