Xiaomi lansează un ceas de 200 de lei: Mijia Quartz Watch

0
2282

Xiaomi a lansat un nou ceas inteligent în această săptămână, Mijia Quartz Watch. Acesta are un preţ foarte accesibil, de doar 208 lei şi arată ca un ceas analogic. Funcţiile sale “deştepte” se activează de abia când îl conectaţi la un telefon via Bluetooth.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Se vrea a fi un soi de rival pentru Lenovo Watch 9 sau Withings Steel. Xiaomi Mijia Quartz Watch are un corp din oţel inoxidabil şi un cadran acoperit cu sticlă minerală. Curelele sale sunt uşor interschimbabile, iar produsul vine pe negru, albastru sau gri. La bord avem un pedometru şi o funcţie de numărare a caloriilor. Putem face pairing cu telefonul pentru a măsura calorii, paşi, distanţa acoperită, seta remindere şi alerte.

Produsul va fi pus în vânzare de pe 17 iulie în Mi Online Store şi la retaileri din China. Foloseşte aceeaşi aplicaţie Mi Fit pe care aţi avut-o şi cu Mi Band. Designul este unul minimalist, cu muchii înguste şi curea discretă. Are şi reminder pentru apeluri ratate şi un mic indicator pentru paşii pe care îi faceţi, ceva ce nu prea am văzut la ceasuri analogice.

Îşi ajustează ora automat, suportă fusuri globale şi are un corp rezistent la apă până la o adâncime de 30 de metri. Foloseşte o baterie CR2430 pentru a nu consuma excesiv când modulul Bluetooth 4.0 e activ.