Xiaomi anunţă noul televizor Mi Mural TV cu panou Samsung de 65 inch, grosime foarte scăzută

0
1335

Zvonurile au fost reale: Xiaomi chiar a anunţat un nou televizor pe 23 aprilie şi e cu adevărat special. Are panou Samsung de 65 inch şi e gândit pentru a fi perfect camuflat pe pereţii locuinţei. Grosimea sa e fantastică şi avem detalii mai jos. Acesta este Xiaomi Mi Mural TV.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Noul televizor vine la pachet cu 22 de opere de artă, care îl ajută să pară doar un alt tablou de pe pereţii voştri. Xiaomi Mi Mural TV măsoară doar 13.9 mm în grosime şi are un spate perfect plat, care îl ajută să fie fixat bine pe perete. Xiaomi a reuşit să obţină acest design, integrând unitatea de alimentare în zona host de jos. Difuzoarele, placa de bază şi alimentarea se află toate acolo.

Televizorul vine cu panou Samsung personalizat, cu diagonală de 65 inch şi rezoluţie 4K. Asta îi asigură un format ultra subţire. Ecranul şi partea host sunt conectate cu noul MiPort, care adună 30 de mini cabluri în unul singur. Conectorul cel nou MiPort oferă o rată de transfer de 18 Gbps şi alimentare de 400W. Zona host integrează un procesor quad core 64 bit Amlogic, tactat la 1.8 GHz, cu GPU Mali T830MP2.

Avem şi 2 GB RAM şi 32 GB stocare, suport WiFi ac, Bluetooth 4.2, 3 porturi HDMI şi 2 porturi USB. Un soundbar cu 6 canale şi un subwoofer fac parte din pachet, cu suport Dolby şi decodare duală DTS-HD. Acest TV poate controla electrocasnice şi produse smart home din casă şi are şi asistent XiaoAI integrat, cu recunoaştere vocală de la distanţă.

Preţul de pornire este măricel: 1042 de dolari, iar instalarea e gratuită.