Xiaomi a lansat un “Apple Watch” de 166 de euro; Mi Watch are ecran mare, baterie generoasă, suport 4G

0
820

După ceva teasing, Xiaomi a anunţat în sfârşit produsele sale noi în cadrul evenimentului de azi. E vorba despre Xiaomi Mi CC9 Pro, un telefon cu cameră penta în spate şi senzor de 108 megapixeli, dar şi ceasul inteligent Xiaomi Mi Watch. Acesta pare să fie un fel de clonă de Apple Watch cu design mai pătrăţos şi preţ de 166 euro.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Xiaomi Mi Watch vine cu Android Wear la bord, dar cu un skin MIUI aplicat peste. Noul purtabil vine cu suport pentru conectivitate 4G LTE şi un ecran generos de 1.78 inch, cu panou AMOLED. Rezoluţia este la rândul său mare, de 410 x 410 pixeli şi există şi funcţionalitate Always On. La interior găsim un procesor Snapdragon Wear 3100, o baterie de 570 mAh, iar corpul metalic include un buton crown în stil Apple Watch, sub care se află încă un buton dreptunghiular Power.

Ecranul este protejat de sticlă rezistentă la zgârieturi şi avem câte un microfon pe fiecare parte a ceasului. În stânga se află un difuzor, iar în spate găsim senzorul de puls şi pinii de încărcare. Corpul este fabricat din aluminiu cu finisaj mat şi avem şi o serie de curele cu texturi şi culori diferite. Bateria mai sus menţionată ar oferi o autonomie de 36 de ore. Vreau să revin la suportul 4G, pentru a vă spune că folosim un eSIM aici pentru a prelua apelurile şi mesajele de la telefonul mobil. Mai avem şi WiFi, GPS şi NFC, dar şi Bluetooth.

Nu uităm de partea de fitness, cu monitorizare a somnului, a oxigenului din sânge, a caloriilor, paşilor şi activităţilor de fitness, inclusiv înot. Apropo de înot, ceasul este rezistent la apă. Xiaomi Mi Watch costă doar 166 euro. Se va vinde de pe 11 noiembrie în China şi va primi şi o variantă premium cu sticlă de safir şi oţel plus curea metalică, din decembrie. Aceea va costa 256 de euro.