Volterman este un portofel super inteligent care face o fotografie eventualului hoţ şi are şi GPS, rol de powerbank

0
5687

Aş vrea să zic “există portofele inteligente şi apoi există Volterman...”, dar nu prea există portofele inteligente, chiar şi în ziua de azi. Volterman a pornit la drum ca un proiect de crowdfunding via Indiegogo şi a atras cu mult peste ţinta sa de 45.000 de dolari.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

A ajuns la 732.000 de dolari cu 4 zile rămase până la ţintă. Acest super portofel are şi rol de power bank, are o cameră cu care fotografiază hoţii de buzunare care îl saltă şi vine şi cu GPS. Are şi rol de hotspot WiFi şi vine cu un design elegant. Scopul de bază este în continuare de a ţine bani şi cărţi de credit, dar multifuncţionalitatea e uimitoare.

Veţi putea monitoriza pe hartă deplasarea portofelului, dacă îl pierdeţi sau vă este furat. Până şi capacitatea bateriei integrate e uimitoare: de la 2000 la 5000 mAh. Volterman are multiple variante, precum un card holder la 98 de dolari, varianta Bifold de portofel la preţ de 145 dolari şi pentru 29 de dolari primiţi doar încărcătorul wireless, care alimentează telefonul şi portofelul.

La 175 dolari aveţi varianta Volterman Travel, care e acoperită cu piele elegantă şi vine cu cabluri pentru iPhone, USB M şi Type-C, plus mecanismul de încărcare magnetică. Livrările sunt estimate pentru decembrie 2017. Probabil cel mai bine dotat portofel al momentului.