Viewsonic tocmai a anuntat lansarea in Europa a unui display multitouch de 22 inchi, modelul VX2258wm, pe care il puteti admira mai jos. Acesta se bazeaza pe tehnologia Infrared Optical Imaging, pentru a oferi o experienta multitouch cu certificare Windows.

Publicitate

Noul display suporta rezolutie 1080p HD, tehnologia ClearMotiv II si ofera un timp de raspuns de 5 ms si o rata de contrast dinamic de 100.000:1. Viewsonic VX2258wm vine cu suport HBDP (High Bandwidth Digital Protection), aplicat in cazul produselor Blu-ray. Pretul sau este de aproximativ 300 de dolari, iar display-ul este recomandat pentru rularea lui Win 7.

[via engadget]

  • Am cautat pe tot internetul sa vad un review la produsul asta magic, il vreau neaparat, dar nu ma arunc pana nu vad ceva review, din cate am inteles are multitouch cu infrarosu si cam atat, care poate fi afectat de lumina directa s.a.m.d. pana si un bec clasic de 100W emite radiatii infrarosu…. nici detalii despre cate puncte simultan suporta, precizie etc…. pe toate site-urile de review uri doar textul standard luat de pe viewsonic.com …