ViewSonic ELITE XG270QC ajunge în România; Monitor de gaming curbat cu rată de refresh de 165Hz

0
1496
Finalul de săptămână marchează și lansări interesante pe plan local după cum descoperim astăzi pe seama unui comunicat de presă. Aflăm că ELKO România, companie membră a grupului ELKO anunță disponibilitatea celui mai nou monitor de gaming în țara noastră - modelul ViewSonic ELITE XG270QC.

Finalul de săptămână marchează și lansări interesante pe plan local după cum descoperim astăzi pe seama unui comunicat de presă. Aflăm că ELKO România, companie membră a grupului ELKO anunță disponibilitatea celui mai nou monitor de gaming în țara noastră – modelul ViewSonic ELITE XG270QC.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Aflați că grupul ELKO este unul dintre cei mai mari distribuitori de produse, soluții IT și electronice de consum. Cât despre noul monitor, acesta este un model de gaming care se remarcă prin rata de refresh superioară de 165Hz. Are timp de răspuns de 3 ms (1ms MPRT), dar și tehnologie AMD FreeSync Premium Pro.

ViewSonic ELITE XG270QC

Aceasta din urmă asigură o experiență de joc cât mai fluidă. Monitorul ViewSonic ELITE XG270QC este unul curbat (curbură de 1500R) care garantează redarea unor imagini cât mai realiste și crearea unui mediu de joc captivant. Diagonala este de 27 inch și bifăm aici certificarea VESA DisplayHDR 400 pentru jocuri HDR în condiții vizuale optime.

ViewSonic ELITE XG270QC

Mai avem și tehnologie PureXPTM pentru îmbunătățirea clarității imaginilor în mișcare și rezoluție Quad HD de 2560 x 1440 pixeli. Monitorul are o luminozitate maximă de 550cd/m2 și acoperă 90% din spectrul DCI-P3 pentru imagini de calitate, luminoase, clare și detaliate.

Specificații ViewSonic ELITE XG270QC:

  • Monitor de gaming cu diagonală de 27” și rezoluție nativă de 2560×1440 pixeli
    (QHD)
  • Curbura 1500R pentru o experiență de joc captivantă
  • Certificare VESA DisplayHDR 400, pentru o redare optimă a jocurilor HDR
  • Tehnologie PureXP™, pentru îmbunătățirea semnificativă a clarității imaginilor în mișcare
  • Rata de reîmprospătare de 165Hz și timp de răspuns de 3ms (1ms MPRT)
  • Tehnologie AMD FreeSync TM Premium Pro
  • Luminozitate de 550cd/m2 și acoperire de 90% a spectrului DCI-P3

Noul monitor dispune și de aprobare Blur Busters pentru actualizarea de firmware și de soluția software ELITE Display Controller care simplifică ajustarea setărilor monitorului și a efectelor luminoase RGB. Noile soluții ViewSonic printre care și monitorul ViewSonic ELITE XG270QC vor fi disponibile în stocul ELKO de la finalul lunii iunie.