Viewsonic anunţă noul monitor de gaming ELITE XG27QC, cu design curbat

0
1150

Viewsonic, una dintre companiile reputate la nivel global pe piaţa soluţiilor de afişare a anunţat disponibilitatea unui nou monitor de gaming, ELITE XG270QC. Acesta are un design curbat şi aduce o rată de reîmprospătare a imaginii de 165 Hz, dar şi timp de răspuns de 3 ms (1 ms MPRT).

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Noul venit dispune şi de tehnologie AMD FreeSync Premium Pro, asigurând o experienţă de joc cât mai fluidă. Acesta este un monitor curbat de gaming de 27 inch, cu o curbură de 1500R, care asigură redarea unor imagini cât mai realiste şi crearea unui mod de joc captivant şi imersiv. Dispune şi de certificare VESA DisplayHDR400, care permite rularea în condiţii optime a jocurilor HDR, dar şi de tehnologie PureXP, care îmbunătăţeşte calitatea imaginilor în mişcare.

Rezoluţia sa este una Quad HD, în acest caz 2560 x 1440 pixeli, iar luminozitatea maximă ajunge la 550 cd/m2. Spectrul de culoare DCI-P3 este acoperit în proporţie de 90%. XG270QC redă imagini clare şi detaliate, dar şi luminoase. Viewsonic ELITE în colaborare cu Blur Busters au actualizat modul PureXP, care optimizează claritatea scenelor în mişcare, prin reducerea efectului de înceţoşare. PureXP foloseşte o lumină strobosopică cu ajutorul căreia asigură cea mai bună experienţă vizuală pentru imaginile în mişcare.

Acest monitor are şi soluţia software ELITE Display Controller, care simplifică ajutarea setărilor monitorului şi a efectelor luminoase ELITE RGB. Există şi suport pentru Razer Chroma şi TT RGB Plus by Thermaltake, pentru sincronizare a iluminării.

Produsul este disponibil în magazine la un preţ de achiziţie recomandat de 460 de dolari.