VAIO SX12 este poate laptopul cu cele mai multe porturi din ultima vreme

1
2122

În general când cumperi un laptop nu țintesti neapărat spre cea mai generoasă conectivitate. Te uiți mai degrabă spre procesor, baterie, ecran, chiar și stocare… Pentru cei care totuși au nevoie de o căruță de porturi, a sosit VAIO SX12, un laptop care impresionează prin conectică.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Avem de-a face cu un notebook relativ mic, având în vedere diagonala de 12.5 inch. Vine cu procesor Intel Core i5 de generație a opta, dar există și o versiune Core i7. Punctul de atracție îl reprezintă porturile totuși: 3 porturi USB Type-A, un USB Type-C, un HDMI, un slot SD, jack audio/port microfon, port Ethernet, ba chiar și unul VGA.

Prețul nu e chiar mic, la 1100 de dolari și ajunge la 2000 de dolari în funcție de configurație. Până la 16 GB RAM sunt disponibili și până la 1 TB stocare PCIe NVMe SSD. Ecranul are rezoluție Full HD, iar muchiile sale măsoară doar 5 mm în grosime. Primiți și webcam HD și toate sunt într-un corp ce cântărește un incredibil 888 de grame.

La pachet cu acest laptop primiți și un încărcător USB Type-C, care are nevoie de 3 ore pentru o alimentare completă. Variantele maxime de dotări aduc și cititor de amprente și suport 4G LTE.