Unravel Two este lansat pe Xbox One, PS4 și PC; Un joc despre optimism, iubire și comuniune

0
1767
Unravel Two

În cazul în care vă numărați printre cei care apreciază jocurile de tip platformer indie, atunci cu siguranță ați auzit și de titlul numit Unravel. Acest joc era lansat în 2016 și impresiona atât prin grafica oferită, cât și prin povestea spusă care pe unii i-a emoționat serios. Acum asistăm la debutul lui Unravel Two care ajunge pe Xbox One, PS4 și PC.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Jocul tocmai ce a fost dezvăluit oficial de către EA Originals și de această dată putem controla două caractere micuțe “fabricate” din sfoară, personaje ce vor putea fi controlate separat de către un singur jucător, sau de către doi player în mod co-op cu scopul de a trece peste puzzle-urile incluse în joc.

Dezvolatorii afirmă că jocul de față este unul despre optimism și comuniune, despre pierdere și iubire, dar și despre întuneric și lumină. Începutul este cam trist, avându-l pe caracterul roșu din primul joc numit Yarny pierdând totul. Împreună cele două personaje vor naviga prin păduri, apă, foc și alte zone periculoase folosind firele de sfoară.

Unravel Two este disponibil la un preț de 20 dolari.