Uncharted: The Lost Legacy se lansează pe 23 august în România; îl găsiți deja la precomandă!

0
1263
Uncharted: The Lost Legacy

Întotdeauna posesorii de console PlayStation au fost avantajați de un număr mai mare de titluri exclusive în raport cu utilizatorii Xbox, o serie foarte cunoscută fiind și Uncharted. Am primit 4 jocuri din această franciză, iar acum ne pregătim pentru debutul jocului cu numărul 5, adică Uncharted: The Lost Legacy.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acesta se lansează în România pe data de 23 august și îl puteți găsi deja la precomandă prin oferta unor retaileri locali la un preț destul de bun de numai 159 lei. De această dată Nathan Drake este pus pe bară și ca erou principal o avem pe Chloe Frazer.

Uncharted: The Lost Legacy

Vom căuta un artefact mistic numit Tusk of Ganesh și aventura se va desfășura în jurul lanțului muntos din India în mijlocul războiului civil. O va însoți și mercenara Nadine Ross pe care am întâlnit-o în Uncharted 4 și în mare parte gameplay-ul rămâne neschimbat cu titlul anterior.

Este un joc 3rd person și vom putea folosi arme, lupta cu inamicii și rezolva diverse puzzle-uri pentru a naviga prin narațiune. Cei care precomandă jocul primesc bonus jocul Jax and Daxter: The Precursor Legacy. Îl găsiți desigur și în magazinul online PlayStation Store!