Uncharted 4 și Uncharted Lost Legacy vor sosi pe PlayStation 5 și PC; Iată când are loc debutul

0
1007
Uncharted

Printre cele mai populare serii de jocuri exclusive pentru PlayStation avem desigur și seria Uncharted. În ultimele ore fanii titlului au primit o super veste, aceea că Uncharted 4 și Uncharted Lost Legacy vor sosi pe PlayStation 5 și PC. Detalii extra avem în rândurile de mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Sony dezvăluie că aceste jocuri vor fi disponibile pentru cele două platforme la începutul anului 2022. Vom avea parte de upgrade-uri grafice odată cu rularea pe hardware-ul next gen de pe PS5. Ce nu știm încă este dacă dezvoltatorul Naughty Dog va opta pentru taxe de upgrade de la jocul deținut pe PS4 la cel PS5.

În cazul Horizon Zero Dawn Forbidden West se va percepe o taxă pentru a actualiza jocul de pe PS4 pe PS5. Iterațiile Uncharted pentru cele 2 platforme mai sus menționate vor fi de tip remaster și așteptăm curând și un teaser sau trailer video pentru a observa noutățile vizuale.

Vă reamintesc faptul că seria se lansa în 2007 și că a rămas o exclusivitate PlayStation până acum. Uncharted 4: A Thief’s End sosea în 2016 și îl are ca personaj cheie pe Nathan Drake, ultima sa apariție de altfel. În Lost Legacy din 2017 avem povestea lui Chloe Frazer și Nadine Ross, primul joc fără Nathan Drake în distribuție.