Kingston XS2000 este un nou SSD durabil și portabil, cu interfață USB 3.2 Gen 2×2

0
1355
Kingston XS2000
Kingston XS2000 este un nou SSD durabil și portabil, cu interfață USB 3.2 Gen 2x2

Kingston Digital Europe Co LLP, producător afiliat Technology Company Inc., a anunțat azi Kingston XS2000. Acesta este un SSD ușor de transportat, chiar și în buzunar, ce vine echipat cu interfața USB 3.2 Gen 2×2. Detalii despre el avem mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Kingston XS2000 oferă viteze de transfer foarte mari, de până la 2000 MB/s. Oferă astfel utilizatorilor performanța necesară pentru a fi mai productivi. SSD-ul are un design compact și minimalist și sosește în capacități de stocare generoase, de până la 2TB. Este ideal astfel pentru a descărca și edita rapid imagini de înaltă rezoluție, videoclipuri 8K și documente foarte mari.

Pentru conectare este disponibilă o interfață USB Type-C, fiind posibil transferul atât de pe un computer, cât și de pe un telefon mobil. Carcasa lui Kingston XS2000 este rezistentă și detașabilă, iar ea oferă protecție IP55 pentru a fi rezistent împotriva apei și a prafului.

Tony Hollingsbee, SSD Business Manager Kingston EMEA, a declarat:

XS2000 este conceput să ofere performanță supremă și capacitate de stocare ridicată pentru a putea ține pasul cu cerințele consumatorilor din întreaga lume. În plus, dimensiunea compactă asemănătoare unui breloc și durabilitatea sporită, fac ca această unitate să fie ideală pentru creatorii de conținut și al profesioniştilor din corporaţii.” 

Noul SSD este disponibil în capacități de la 500GB până la 2TB. Kingston oferă garanție timp de 5 ani de zile și suport tehnic gratuit. Prețurile încep de la 119 euro pentru varianta de 500 GB, în timp ce cea de 2TB ajunge la 369 euro. SSD-ul va fi disponibil și în România curând. Pentru mai multe detalii despre XS2000 puteți accesa acest site.